Inredningstjänster

Behöver du inspiration, tips eller idéer på hur du kan förnya ditt hem? Eller är det kanske så att du behöver hjälp med en helhetslösning? Eller är det någonting mitt emellan du behöver? Oavsett vilket behov du har så hjälper vi dig att skapa ditt personliga hem utifrån dina förutsättningar. 

Privat

För att göra det så enkelt som möjligt så har vi satt ihop tre olika paket att välja mellan. Önskar du ett annat upplägg så löser vi så klart det.
Det är bara att du hör av dig.

Konsultation i butik

Boka en tid för konsultation om du önskar tips och råd. Under mötet presenterar du dina behov och vi ger tips och förslag utifrån vårt sortiment.
Mötet tar ca 45 min
Pris: 795 kr

Möte i butik

Boka en tid med vår inredare. Vid första mötet går vi igenom dina specifika behov. Vi bokar in en tid för nästa möte och arbetar fram ett skräddarsytt förslag. Vid vårt andra möte presenterar vi förslaget och du har möjlighet att titta på möbler och låna hem prover. Varje möte beräknas ta 1 timme.
Pris: 1700 kr

Hembesök

Vår inredare kommer hem till dig och du presenterar ditt behov och önskemål. Mötet tar ca 1 timme. I samband med hembesöket bokas tid för nästa möte som hålls i butiken. Under det andra mötet presenteras ett skräddarsytt förslag utifrån dina önskemål. I samband med presentationsmötet finns möjlighet att titta på möbler och låna hem prover. Varje möte beräknas ta 1 timme.
Pris: 2400 kr

Vid hembesök utanför Östergötland tillkommer 500 kr/timme för restid.

Önskar du ett annat upplägg så fixar vi en offert på det.

Företag

Har du ett kontor, besöksrum eller lounge som behöver inredas? Vi hjälper dig! Kontakta oss med en kort beskrivning av ditt behov och önskemål så återkommer vi med en offert.