Om E-teak

Personligt, vackert och hållbart

Ett hem ska enligt oss vara vilsamt – både för öga och själ. De flesta mår bra av vackra omgivningar. I butiken har vi därför rumsmiljöer, både för att skapa inspiration och för att lättare kunna se hur möblerna ser ut i ett sammanhang.

Ett hem ska också vara personligt. Vi hjälper gärna till att sätta ihop möbler och detaljer till en helhet eller ger tips och råd hur du kan förändra ditt hem.

E-teak erbjuder moderna och tidlösa möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet. Sortimentet är noga utvalt då allt handplockas i minsta detalj. Som vårt namn indikerar så är etiken viktig för oss. Vi värnar om miljön och människors värde.

Vi kvalitetssäkrar därför både hållbarhet och etiska aspekter när vi väljer leverantörer. För oss är det viktigt med personliga och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer.

Sedan september 2019 drivs butiken av Maria Hultqvist och Björn Almgren. E-teak är en väletablerad möbel- och inredningsbutik i Linköping. På E-teak ska man känna sig bekväm att strosa runt eller slå sig ner i en soffa. Lämna stressen utanför dörren och låt dig inspireras.

Välkommen in till ditt vardagsrum på stan!